Even voorstellen...

 

Mijn naam is Renée Keesmekers, geboren en getogen in Munstergeleen maar inmiddels wonend in Spaubeek.

De liefde voor dieren heb ik al van jongs af aan, daarom ook mijn keuze om de studie paraveterinair dierenartsassistente te gaan volgen en deze dierenverzorgservice op te starten. Jarenlang heb ik al zwerfkatten van de straat gehaald, vrijwilligerswerk in het dierenasiel gedaan, spullen ingezameld voor het goede doel en op huisdieren gelet bij de mensen thuis.

inmiddels ben ik volledig gediplomeerd kynologisch instructeur & gedragstherapeut.

Zelf heb ik 2 honden en 1 kat; mijn australian shepherd; Lola, kruising corgi/aussie; Lilly , en mijn stoere kater ;Murphy 

Helaas is mijn allerliefste berner in 2019 over de regenboogbrug gegaan *Shanti*

 

Als paraveterinair dierenartsassistente komt mijn medische kennis,  kundigheid en omgang met dieren uiteraard goed van pas, omdat er meer bij komt kijken dan simpelweg een wandelingetje maken,  eten geven en spelen. Het is enorm belangrijk om te weten wat er aan de hand kan zijn indien uw huisdier zich niet lekker voelt, ik kan dan inschatten welke actie nodig is en hoe urgent de situatie is.

 

Petcare by Renée zorgt ervoor dat het goed gaat met uw geliefde huisdier, zodat u een gerust gevoel en een mooie vakantie heeft!