De puppycursus is voor honden vanaf 8 weken tot +/- 6 maanden. Tijdens de puppycursus leert u in 6 lessen hoe gedrag bij de hond ontwikkeld en welke invloed u daarop heeft. U leert de pup kennen en we leren de pup een aantal basisvaardigheden aan, tevens besteden we aandacht aan socialisatie met zowel mensen als verschillende materialen. Aan het einde van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname en kunt u doorstromen naar de pubercursus.

 

Kosten: 6 praktijk lessen inclusief mapje met theorie €129,-

                                                                                            

Puppy les wordt gegeven op zaterdagochtend van 9:00-9:45

Startdatum: 6 januari ; latere instroom mogelijk

Door het contact formulier onderaan deze pagina in te vullen kunt u zich inschrijven voor de cursus, u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging via mail.

 

Cursisten dienen zelf mee te nemen:

  • Speeltje zonder piepje;
  • Zachte snoepjes/brokjes;
  • Matje of handdoek;
  • Normale lijn; slipketting en een rolriem zijn niet toegestaan.
  • Eerste les paspoort/entingen boekje van de hond.

 

Doelstelling:

De methodiek die bij de hondenschool van Petcare by Renée gehanteerd wordt is voornamelijk gebaseerd op het belonen van gewenst gedrag. Wij leren u stap voor stap en op een diervriendelijke manier om uw hond beter te begrijpen door gerichte oefeningen, die zijn aangepast aan de leeftijd en niveau van uw hond.

Het eindresultaat hangt voor het merendeel af van de inspanningen die u als geleider levert. U bent degene die de hond begeleiding en veiligheid moet bieden. Wij helpen u daarbij door onze kennis met u te delen. Het opvoeden van de hond zal echter door u zelf moeten gebeuren.

 

CONSEQUENT ZIJN EN REGELMATIG TRAINEN IS DE BASIS VAN SUCCES!