De pubercursus is voor honden die een puppycursus gevolgd hebben of voor diegene die nog wat extra willen leren of het gewoon leuk vinden om bezig te zijn de hond. Aan het einde van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname en kunt u doorstromen naar de funlessen.

Tevens bieden wij nu ook puber + lessen aan, hier wordt voornamelijk aandacht besteed aan trekken aan de lijn, impulscontrole en gehoorzaamheid.

 

Kosten puberles: 6 praktijk lessen €120,-

Kosten puber +: 6 praktijklessen & 1 examenles €125,-   

bent u geslaagd voor de puber + mag u door naar de Masterclass; 4 praktijklessen & 1 examen les €85,-

                                                                                           

Puber les wordt gegeven op zaterdag van 9:15-10:00

 

Startdatum: Januari 2024

Door het contact formulier onderaan deze pagina in te vullen kunt u zich inschrijven voor de cursus, u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging via mail.

 

Cursisten dienen zelf mee te nemen:

  • Speeltje zonder piepje;
  • Zachte snoepjes/brokjes;
  • Matje of handdoek;
  • Normale lijn; slipketting en een rol riem zijn niet toegestaan.
  • Eerste les paspoort/entingen boekje van de hond.

 

Doelstelling:

De methodiek die bij de hondenschool van Petcare by Renée gehanteerd wordt is voornamelijk gebaseerd op het belonen van gewenst gedrag. Wij leren u stap voor stap en op een diervriendelijke manier om uw hond beter te begrijpen door gerichte oefeningen, die zijn aangepast aan de leeftijd en niveau van uw hond.

Het eindresultaat hangt voor het merendeel af van de inspanningen die u als geleider levert. U bent degene die de hond begeleiding en veiligheid moet bieden. Wij helpen u daarbij door onze kennis met u te delen. Het opvoeden van de hond zal echter door u zelf moeten gebeuren.

 

CONSEQUENT ZIJN EN REGELMATIG TRAINEN IS DE BASIS VAN SUCCES!