De privé cursus is geschikt voor honden van alle leeftijden. 

Het voordeel van een privépakket is dat de lessen in overleg onderling samengesteld kunnen worden. Heb je een hond die snel is afgeleid, of snel onder de indruk is, dan zijn privélessen zeker aan te raden. Voor jezelf kan het natuurlijk ook heel prettig zijn, doordat alle tijd voor jullie is haal je al het mogelijke uit je training.  De privélessen kunnen bij u thuis gegeven worden, of op een locatie die we samen bespreken.

 

Kosten: €195,- (incl 21% btw) privépakket bestaat uit 5 lessen van 45 minuten binnen een straal van 8km. 

Ook is het mogelijk een losse privéles te boeken, om eventueel kleine 'probleempjes' op te lossen en te kijken wat het beste vervolg is voor u en de hond.  De kosten van deze privéles bedraagt €50,- incl 21% btw en binnen een straal van 15km. 

                                                                                            

Door het contact formulier onderaan deze pagina in te vullen kunt u zich inschrijven voor de cursus, u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging via mail.

 

Doelstelling:

De methodiek die bij de hondenschool van Petcare by Renée gehanteerd wordt is voornamelijk gebaseerd op het belonen van gewenst gedrag. Wij leren u stap voor stap en op een diervriendelijke manier om uw hond beter te begrijpen door gerichte oefeningen, die zijn aangepast aan de leeftijd en niveau van uw hond.

Het eindresultaat hangt voor het merendeel af van de inspanningen die u als geleider levert. U bent degene die de hond begeleiding en veiligheid moet bieden. Wij helpen u daarbij door onze kennis met u te delen. Het opvoeden van de hond zal echter door u zelf moeten gebeuren.

 

CONSEQUENT ZIJN EN REGELMATIG TRAINEN IS DE BASIS VAN SUCCES!