Hoopers is een leuke, nieuwe en volwaardige opzichzelfstaande hondensport. Deze sport is geschikt voor elke hond. De oorsprong ligt bij de sport Agility (behendigheid). Hoopers is een sport met bepaalde fysieke en mentale eisen. De aangepaste hindernissen in Hoopers zorgen voor een minimale lichamelijke belasting voor zowel hond als handler. Het aanleren van de oefeningen gebeurt ‘drukvrij’. Het is tenslotte de bedoeling dat het vooral leuk blijft. Uiteindelijk kan de hond een parcours zelfstandig afleggen op stem- en lichaamsaanwijzingen van de handler, die daarbij op één plek blijft staan en dus niet hoeft mee te rennen en zelfs niet hoeft mee te lopen.

5 lessen €70,- 

lessen zullen om de week plaatsvinden op zaterdagochtend om 10:00.

mist u een les, dan vervalt deze helaas. 

                                                                                       Startdatum: 4 November 2023

Door het contact formulier onderaan deze pagina in te vullen kunt u zich inschrijven voor de cursus, u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging via mail.

 

Cursisten dienen zelf mee te nemen:

  • Speeltje waar je samen mee kan spelen
  • Snoepjes/brokjes;
  • Normale lijn; slipketting en een rolriem zijn niet toegestaan.

 

Doelstelling:

De methodiek die bij de hondenschool van Petcare by Renée gehanteerd wordt is voornamelijk gebaseerd op het belonen van gewenst gedrag. Wij leren u stap voor stap en op een diervriendelijke manier om uw hond beter te begrijpen door gerichte oefeningen, die zijn aangepast aan de leeftijd en niveau van uw hond.

Het eindresultaat hangt voor het merendeel af van de inspanningen die u als geleider levert. U bent degene die de hond begeleiding en veiligheid moet bieden. Wij helpen u daarbij door onze kennis met u te delen. Het opvoeden van de hond zal echter door u zelf moeten gebeuren.

 

CONSEQUENT ZIJN EN REGELMATIG TRAINEN IS DE BASIS VAN SUCCES!