De funlessen zijn voor alle honden ouder dan 6 maanden die graag samen met hun baasje leuke dingen willen doen gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het samenwerken. Tijdens de funlessen gaan jullie kennismaken met verschillende onderdelen van de hondensport zoals; Hoopers, Agility, Balansoefeningen, Doggydance, Snuffel & Speurwerk.                    

Er wordt geen druk op de prestatie gelegd, het is puur voor het plezier samen met de hond waarbij er uitsluitend gewerkt wordt met beloningen.

We proberen de lessen zo gevarieerd mogelijk te maken waardoor een les nooit hetzelfde is, hierdoor is er dus geen tijdsverloop aan deze cursus maar kun je dit gerust met je hond blijven doen.

Kosten: 8 lessen €120,- bij de funlessen werken we met een pakket van 8 lessen die 12 weken geldig zijn, hierdoor kunt u flexibel plannen. u dient zich wel van tevoren op te geven voor de les ivm aantal cursisten. 

                                                                                            

Funles wordt gegeven op zaterdag van 10:00-11:00

 

Startdatum: in overleg

Door het contact formulier onderaan deze pagina in te vullen kunt u zich inschrijven voor de cursus, u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging via mail.

 

Cursisten dienen zelf mee te nemen:

  • Speeltje zonder piepje;
  • Snoepjes/brokjes;
  • Normale lijn; slipketting en een rolriem zijn niet toegestaan.
  • Eerste les paspoort/entingen boekje van de hond.

 

Doelstelling:

De methodiek die bij de hondenschool van Petcare by Renée gehanteerd wordt is voornamelijk gebaseerd op het belonen van gewenst gedrag. Wij leren u stap voor stap en op een diervriendelijke manier om uw hond beter te begrijpen door gerichte oefeningen, die zijn aangepast aan de leeftijd en niveau van uw hond.

Het eindresultaat hangt voor het merendeel af van de inspanningen die u als geleider levert. U bent degene die de hond begeleiding en veiligheid moet bieden. Wij helpen u daarbij door onze kennis met u te delen. Het opvoeden van de hond zal echter door u zelf moeten gebeuren.

 

CONSEQUENT ZIJN EN REGELMATIG TRAINEN IS DE BASIS VAN SUCCES!